Träning inför fölvisning

Igår hade vi bestämt oss för att träna lite inför fölvisningen. Trots åskknallar och regnskurar åkte vi upp till stallet och tränsade mor och sonen fick sin grimma på. Han är riktigt duktig nu, både när man sätter på och tar av grimman. Det går bra att 'leda' i grimskaft också, och det funkade helt ok att skritta och även att ställa upp honom. MEN vad svårt att få honom och trava! Några trav steg och sen brallar han iväg i galopp & då får man passa sig för rumpan! När jag sedan släppte Cherry för lösgaloppen så drog hon iväg i 100 knyck och Caspian låg som ett streck efter med svansen rakt ut. Suck. 
Hästarna som var kvar i hagen, dvs Zinnia och Oliver blev dessutom helt galna när vi tog ut Cherry och Caspian.
Stackarna som försökte rida på ridbanan brevid flydde iväg.
Zinnia var högt och lågt och lyckades både dra av sig en baksko och gå omkull på kuppen. Suck igen. Hagen blir som såpa när det har regnat. Det finns inga gräsrötter utan är bara lera med lite grästuvor här och var.
Snabbt in i boxen med mor & son för att ta hand om de galna djuren i hagen. Zinnia verkar som tur är ha klarat sig oskadd, och avrastningen skötte hon ju mer än väl själv igår.

Kommentarer
Postat av: Annso

Hahaha vilken tur att du har tålamod då med allt bus du får stå ut med:) Kollade på filmen oxå, han är ju bara så otroligt söt den lille killen!

2009-08-11 @ 11:56:11
URL: http://anziii.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tror det är rena barnleken att leda lill-prinsen i jämförelse mot vad det kommer bli att försöka knopp! ha ha

2009-08-12 @ 13:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0