Välkommen hem matte!

Nu är jag tillbaks i verkligheten efter 5 veckors semester. Den sista vecka tillbringade vi på Golden Beech i Bulgarien. 30 grader i luften och 26 grader i vattnet. Underbart! Det var verkligen välbehövligt efter 'sommaren som regnade bort'.

Vi var hemma lördag morgon, vid 05.15 och hade då bara sovit någon timme så vi sov till lördag efetrmiddag. På kvällen åkte jag ner och hälsade på prinsen som kom galopperande när jag ropade på honom och tyckte det var lika mysigt som vanligt att bli kliad på. Han tycker fortfarande att jag tillhör hans flock, för om jag går för långt bort i hagen så gnäggar han. Tyckte han hade växt en del på en vecka bara. Bakdelen är helt klart ett par centimeter högre än manken och han har tappat ölpälsen runt ögon & öron och bak på låren.

Cherrys Darth Vader-huva satt fortfarande på plats, rapporter gjorde gällande att hon bara tappat den vid ett enda tillfälle under veckan. Till min glädje så har de hemska sårskorporna läkt nästan helt! Men tyvärr så är ju hela nosen och halva ansiktet gris-skärt. Tråkigt, med tanke på fölvisningen om en vecka,
Hon är är även i tunnaste laget, trots att jag tillskottsfodrat med lucern och kraftfoder hela tiden. Det blir till att öka givan ytterligare.

Vi hämtade hem Cherry och Caspian från sommarbetet i går. Inte helt utan ansträngning. Caspian var inte ett dugg intresserad av att gå in i släpet, trots att husse mer eller mindre försökte lyfta in honom. Morsan klev på, men när hon upptäckte att sonen ej följde tätt efter, så gick hon ut igen. Så där höll vi på en dryg timme, innan husse lyckades knuffa in Caspian före mamma. Så till slut stog den trötte sonen inne i släpet, men vid det här laget så undrade Cherry om HON verkligen var tvungen att gå på? Till slut var båda inne i allafall och de stod som ljus hela vägen hem till Valåsen. Eftersom Sverige drabbats av en tillfällig värmebölja körde vi med övre luckan helt nedfälld, med en så cool mamma så bekrymrade inte det sonen det minsta.

Skrittade ut en tur med Zinnia på söndagen (på lördagen gick vi en långpromenad) och hon var nästan lite seg. Typiskt henne efter en veckas vila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0