Brodd del 1 och del 2

Innan snöovädret och vår Prag-resa broddade jag Zinnia med bara 2 brodd i varje sko, tillräckligt för att ta sig till och från hagen, men långtifrån tillräckligt för en ridtur.

I förrgår var det dags att bita i det sura äpplet och skruva i resten av brodden.
Phew!!! Det tog sin lilla tid att ens få i brodden i framskorna! Zinnia stod visserligen hur snällt som helst, men för att hinna rida i en gnutta dagsljus så halkade vi iväg med bara 2 brodd bak. Jösses! Innan vi ens kom uppför backen från stallet så hade Zinnia högklackad och styltor.
Hon tyckte ändå det var kul att komma ut och frustade och skrittade på som aldrig förr. Hon är rolig, för även om hon i mångt och mycket är en lite flegmatisk häst, så gillar hon verkligen att röra på sig och trivs allra bäst när hon får arbeta.

I går var det dags för brodd del 2 och efter lite pustande och stånkande sitter alla broddar på plats. Zinnia får gå med boots och skydd ute ett tag, hon är ganska klumpig och trampar sig trots att det inte är så mycket röj i hagen.
Red en tur upp till ridskolan och travade även litegrann och det tyckte hon var kul! Riktigt mycket bjudning utan att hon låg på i handen alls.
Härliga häst som är så snäll, fast hon inte blivit riden på ett par veckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0