Hårdträning

Det blev ett ganska rejält ridpass för Anjou i fredags. Hade egentligen tänkt rida lite lugnt och bara jogga henne lite så att hon skulle ha ork kvar till Anna-träningen, men det var en lite spänd dam som kom ner till ridhuset.
Det blev lite miljöträning med ett hinder i ridhuset, småbarn som tjoade lite och så hade hon ju inte följeslagaren Estrello med sig.
Hon var ganska 'på' i traven, vilken innebär att formen blir kort & spänd, men ganska snabbt kommer hon till ett bra jobb där hon går mer avspänt och med ett bra, lätt stöd i handen.
Vi fick till galoppen hyffsat i vänster varv men jag tragglade ganska länge utan att lyckas lika bra i höger varv, somm egentligen inte är ett svårare varv. Med 10 minuters ridning ytterligare hade det kanske gått, men eftersom jag redan ridit nästan en timme så avslutade. Jag var ändå väldigt nöjd med hur hon var i traven.

Hade tänkt rida Zinnia, men hon hade lyckats dra av sig en framsko och hade ett balltramp på andra fram. Gav upp planen på att rida och tog en promenad till ridhuset tillsammans med Jenny och 'Piggen'. Vi träffade även på en fin åring, dvs lika gammal som Caspian, men den här hade hälften så lång päls och var mindre och lite ädlare i modellen.
Träffade 'gänget' i ridhuset (gäng och gäng) hihi och kollade lite på bra ridning. Inspirerande!

Ska rapportera från Anna-träningen idag vid ett annat tillfälle, men an berätta att vi fick många bra tips och att Anjou gick riktigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0