Hästweekend

Det blev mycket häst i helgen!
Följde med Anki och Ida och tittade på PRE-hästar i lördags. Jag vet inte så mycket om rasen, inbiten halvblodsfantast som man är, men det var ganska häftiga hästar, mycket man, mycket knän, känsliga men supersnälla. Jag tyckte det var jättevårt att bedömma gångarter eftersom de har ett annat rörelsemönster än halvblod. Läckra var de iallfall!

Åkte sen ut och red Zinnia på en ute tur. Vi utforskade området lite och hittade lite nya vägar. Skulle vilja hitta riktigt bra galoppvägar så att hon kan få sträcka ut ordentligt! Hon fortsätter att vara spänd på nya vägar ute, men på hemvägen blir hon fin och spänner av lite mera.

Hade stallet på söndagmorgon och skyndade sen iväg till Botorp för att kolla lite på dressyr, det var speciellt ett ekipage jag ville se, och de hade UTVECKLATS MASSOR!!! Kul!

Hästtrippen fortsatte till Vindtungla för att hälsa på Caspian. Han är verkligen jätte sällskaplig och kommer fram direkt i hagen och vill bli kliad! Några av hans 7 hästkompisar var betydligt mer reserverade. Caspian ville dock hälsa på alla 2-bentingar som kom in i hagen, ha ha. Även på de som var där för att hälsa på andra 1-åringar.
Han är lite tun och har ej fällt av riktikt all päls än, så jag passade på att borsta lite på honom. Tror det var första gången med piggborste, men det tyckte han var SKÖNT!










Kommentarer
Postat av: Elinor

Åh.... han har så perfekta strumpor, det blir något det att visa upp på dressyrtävlingarna framöver.....

2010-06-02 @ 08:59:37
Postat av: Linda

Ja, teckningen är det inget fel på :-)

2010-06-02 @ 09:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0