Löshoppningsfilmer

Mina båda hästar var ganska taggade när det blev dags för löshoppning i 'hemma'-ridhuset. De fick vänta kvar i boxarna i stallet när vi byggde 'banan' och hägnade in hela ridhuset med plastband.

Linna 4-åring Qupido (e.Scandic) var först ut. Han skötte sig jättebra och var väldigt avslappnad.

För Caspians del var det ganska länge sedan han fick lattja runt och sträcka loss där nere, så det blev full rulle när det blev hans tur,  han fattade direkt galopp och busade iväg över bommarna.
För övrigt skötte han sig ganska bra, även om det ibland inte hanns med att fånga in honom och bjuda på godis, innan han drog iväg ett varv till, eller nån gång även fel varv :-)

Henna som var kameraman/godishink tyckte Caspi var ganska drumlig och
'vild' ;-)






Zinnia var helvild! Hon kände sig ensam i ridhuset och gnäggade och skrek och var allmänt spänd som en stålfjäder när det var dags för henne. Det är inte ofta man ser henne galoppera jämfota med bakbenen!
Sen gjorde hon hela tiden slidestopp mot läktaren och utgången. Som tur var lugnade hon ner sig någorlunda efter några varv.
Jag tror bara jag löshoppade henne 2-3 ggr i Valåsen vilket är mer än 1½ år sedan, så hon fick inte hoppa några jättehinder. Men det  blir nog fler gånger, för det blev väldigt lyckat och hästarna tyckte det var kul!

 


Kommentarer
Postat av: Märi

Ja hoppa kan hon ju iaf ;)

2011-06-07 @ 17:39:36
URL: http://mariboman.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, framförallt tycker hon det är väldigt kul :-)

2011-06-08 @ 14:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0